Op 18 september organiseert Koninklijke Metaalunie een gratis consultdag met specialisten, voor vragen over het zakendoen met de Verenigde Staten. De Metaalunie doet dit in samenwerking met het Amerikaanse advocatenkantoor Thorelli & Associates (Chicago) en het Accountant en Consulting bureau International Management Solutions, Inc (Brussel, Chicago).

Waarom advies?
Wanneer u zaken wil gaan doen in de VS is het aan te raden om vooraf (en niet pas bij een conflict) een specialist van het Amerikaans recht te raadplegen. Dit is niet alleen voor een goede onderhandelingspositie, maar vooral ook om de risico’s in kaart te brengen en preventief aan te pakken.

Advocatenkantoor Thorelli & Associates informeert u graag over (product)aansprakelijkheid, ontwikkelen van marktaandeel, handleidingen, garantie, (Amerikaanse) levervoorwaarden, Intellectueel eigendom, personeel, en andere relevante zaken.

Wilt u een filiaal opzetten in de VS laat u dan ook door Accountant en Consulting bureau International Management Solutions, Inc (IMS) informeren op deze dag over welke structuur u moet kiezen ;distributeur of agent, belastingen in de VS, boekhouding, juridische aspecten bij het leveren of monteren in de VS enz.

Elk consult duurt ongeveer 45 minuten en is in het Engels. U kunt vooraf uw vragen (in het Engels) aanleveren, hierdoor haalt u meer uit uw consult. Na een consult met advocatenkantoor Thorelli ontvangt u na afloop een samenvatting en een vrijblijvend voorstel voor te ondernemen acties.

Ronde tafel bijeenkomst 
Tevens wordt er op deze dag een ronde tafel bijeenkomst inclusief lunch georganiseerd. Tussen 11.30 en 13.00 uur zullen het Advocatenkantoor Thorelli & Associates en accountant-en consulting bureau IMS u vertellen over de succesfactoren en valkuilen bij het zakendoen met de VS. Bovengenoemde zaken over aansprakelijkheid, vestiging opzetten, strategie en visa komen aan de orde. Tijdens de netwerklunch kunt u praten met andere ondernemers die reeds zakendoen in de VS.

Meer informatie: www.thorelli.com en intlms.com.

Locatie

De consultdag vindt plaats bij Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1 in Nieuwegein.

Meer informatie
Afdeling Internationaal Ondernemen, internationaal@metaalunie.nl, T: 030 – 605 33 44

CategoryEvents, News

© 2019 Dutch American Chamber of Commerce, Inc.

Design by BM6