Kansen in de VS: Start in the Midwest! 12 december 2012

Ziet u als ondernemer kansen in de Verenigde Staten en bent u op zoek naar een goed startpunt? Denkt u dan eens aan The Midwest! Kom op 12 december naar het seminar Kansen in de VS: Start in the Midwest!, in Den Haag. Tijdens deze interactieve middag doet u kennis en kunde op van experts en ervaringsdeskundigen.

The Midwest van de Verenigde Staten beslaat een derde van het gehele land, een kwart van de Amerikanen en meer dan een kwart van de Amerikaanse economie. In het hart van de 14 staten die samen The Midwest vormen, ligt Chicago, de thuisbasis van president Obama, ‘The City that works’. Deze stad is het ideale logistieke centrum voor transport, de meest populaire bestemming buiten Europa voor Nederlandse zakenreizigers en vanwege de gevarieerde samenstelling aan bevolkingsgroepen voor uw bedrijf een goede testmarkt voor de gehele VS.

Met name als u actief bent in de cleantech, de automobielsector, voedselverwerking, of de maak-, metaalen machineindustrie is The Midwest voor u een interessante regio.

Wilt u weten wat de VS en The Midwest u te bieden hebben? Meldt u dan aan! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat : Kansen in de VS: Start in the Midwest!

Wanneer : 12 december 2012 van 14.00 uur tot 17.00 uur

Waar : Agentschap NL Centre Court

Aanmelden via : Agentschap NL

Deelname kosten: 75 Euro

Organisatie : Agentschap NL iov het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Contact:
Agentschap NL,
E [email protected]
T 088-602 8399

CategoryEvents

© 2023 Dutch American Chamber of Commerce, Inc.

Design by BVB